vineri, 18 noiembrie 2011

Sfatul lunii!!!






Trebuie sa privesti inainte si da, destinul taupoate nu decurge asa cum te asteptai, insanu trebuie sa te opreasca nimic in a-lschimba.


Apreciaza persoanele dragi din viata ta, nuspune te iubesc atunci cand e prea tarziu cacineva sa il mai poata auzi... Si daca totusinu stii cine este cea mai importantapersoana din viata ta, atunci intreaba-te: Pecine ai suna pentru ultima data daca ai fi intr-un avion care stii ca se va prabusi? De la cine ti-ai lua la revedere, cui ii vei spune ca iivei duce dorul si ca a insemnat totul pentrutine?


Facem atata drama din propria viata, si analizam orice alegere pe toate partile si uneori ne gandim la altiimai mult decat la noi pentru simplu fapt ca ne este frica sa avem remuscari sau regrete pe constiinta caresa ne zgarie linistea sufleteasca. Dar nu uita, trebuie sa privesti inainte si sa faci tot posibilul ca in viata saiti indeplinesti toate visele, pentru ca nu conteaza ce se va intampla dupa ce nu vei mai fi. Traieste acum,traieste aici si nu renunta, nu renunta in a lupta pentru tine. Fiecare zambet al tau conteaza. Tu contezi.


Si nu este nevoie sa le faci vreun rau celor care ti-au facut, nu este nevoie nici macar sa ridici vreun deget,nici macar sa ridici tonul sau privirea pentru a-i face sa se simta inutili, este suficient sa fii fericita siindiferenta in ceea ce ii priveste.


Fiecare secunda in viata ta conteaza, e simplu, te uiti la propriul ceas si o sa auzi: "Tic-Tac!"…timpul trece, e un cronomentrul pentru cat de bine iti poti trai viata. Nu iti fie frica sa traiesti, pentru ca s-ar putea sa tetrezesti intr-o zi si sa realizezi ca viata a trecut pe langa tine.


foto Northfoto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu